keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Kiedottuja pisaroitaVihdoin se on valmis!!! Kävin viimeviikon lauantaina Villihelmessä ostoksilla ja samoin tänään. Kiitos vaillinaisen viallisen ohjeen ja materiaali koruni tekoon loppui kesken. Ja en voinut mieltäni malttaa palaamatta korun kimppuun heti kotiin päästyäni. Siivoukset ja akvaarioon vedenvaihto saa odottaa. Koru pitää saada valmiiksi tänään ja heti.

Tässä korun taustaa englanniksi:
" Queen Elizabeth inspired this choker. No, it wasn't the monarch herself, but a necklace worn by actress Cate Blanchett in the historical film "Elizabeth". While Blanchett's jewelry incorporated intricate metalsmithing, this choker requires uncomplicated wirework. aso"

Korun ohjeen löysin Bead & Button products lehtisestä, jossa on helppoja malleja aloittelijoille. Josta tuo katkelma on poimittu. Mut huoh... olipa ihanaa saada tehdä elämäni olisko jopa ensimmäinen helmienpujottelutyö, jos ei lukuun oteta tuota viikinkikorua, minkä tein, tai helmien virkkaamista tai pientä pujottelua virkattuun työhön, mistä olen kurssin käynyt. Siitä kurssinsaldosta voisin ehkä jotain kuvia kanssa tänne laitella. Mutta tässä jälkimmäisessä kuvassa saldoa Villihelmestä. Vähä tavaraa...

3 kommenttia:

  1. nyt tuli mulle paineita... taidan keskittyä multapaakkuihin

    VastaaPoista
  2. Eläs nyt siellä höpsi! =) Minä vasta harjoittelen. Ja tuo oli syntisen helppo. Nyt tarttis löytää vaan mustia helmiä, sellainen versio on tilattu. Jipii, pääsen taas vääntämään.

    VastaaPoista
  3. Hieno on! Kohta säkin väsäät koruja ihan päätyönä :)

    VastaaPoista