torstai 30. heinäkuuta 2009

Nuijasota kuvia 2 - Cudgel War photos 2

Lisää kuvia, kamerattomille ja muillekin. Mun koneella kuvatekstit eivät ole kohdallaan, enkä saa muokattua niitä paikoilleen, sorry. - More photos to whom didn't have their cameras with. In my computer I don't see the photo texts in right place and I can't adjust those either, sorry.

Leiri aluetta, Karhujen teltat vasemmalla. - Camp area, Karhu's tents on the left.

Taistelijoita. - Fighters.

Ja lisää taistelijoita. - More Fighters.

Nuotio kokkausta. - Making food in a fire place.

Hovissa. - In a court.

Minä, Izabella. - Me Izabella.

4 kommenttia:

 1. Hienon tapahtuman olette järjestäneet. Ihailin kovasti kättenne töitä. Tosin silmiin pisti heti KATULAPPU tuolla yhdessä kuvassa ja kirvoitti leveän virneen huulilleni. =D Sitä jäin ihmettelemään, että miket ollut tehnyt itsellesi nahkavyötä, jossa riiputtaisit tuluksiasi ja muita tarvekaluja. Punottu nauha antaa periksi tavaroiden painolle. =)

  Ystävällisesti teidän skotti parantajanne Salapakallion kupeesta ;) *vitsi vitsi*

  VastaaPoista
 2. Kiitokset hienosta tapahtumasta kuuluu Jolandalle ja Oliverille sekä muille ahkerille ihmisille. Mutta hieno se oli ja varmasti tulee olemaankin. =)

  Paikalla näkyi katulamppuja, kottikärryjä, maitokärryjä, silmälaseja ja muita. Ne olivat kuitenkin pienen pieniä hiekanmurusia suurissa pehmeissä kengissä, eikä niitä huomannut sinällään. Lamputkin olivat hienosti pois päältä koko ajan, muuten fiilis olis ollut aivan toinen. Pimeässä sain siis etsiä lyhtyni (useimmin kyllä led-lamppuni) avulla tieni teltalleni ja vessaan. Illat ja yöt ovat jo sen verran pimeät.

  Tosiaan asuni on hyvin kesken vielä. En ole myöskään ehtinyt hankkia nahkavyötä. Sellaisia, jotka tuohon käyvät ei ole vielä osunut silmiini parina kertana kun olen sellaista katsellut. Ajan kanssa kenties asiat tulevat kuntoon tai sitten eivät. Onneksi aloittaneella harrastajalla ei tosiaan tarvitse olla kaikki tiptop heti alusta lähtien. =)

  VastaaPoista
 3. Vähän myöhään tulee tämä kommenttini...
  siksi ei nahkaista, että se ei kuulu suomalaisen naisen rautakautiseen pukuun, joka tässä näyttää neidolla olevan yllä. Ei se lautanauhakaan roiku, kunhan sen kiristää tarpeeksi tiukalle : ). Nauhan kun sitaisee selän puolelta tiukasti ristiin niin se ei edes ala luistaa. Toinen vaihtoehto on laittaa osa aarteista ryöstäjiltä piiloon esimerkiksi koriin tai säkkiin.
  Kapeat nahkavyöt ovat uudempien aikojen hapatusta, niinkuin 1300-1400 ja sitä rataa.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Sahra kommentistasi! Tämä taas lisäsi tietoutta täälläkin suunnassa. Ei siis nahkavöitä. Ja tuo kiristäminen ei multa onnistu, ku alkaa sattua mahaan. Menen siis edelleen roikotellen pitkin mantuja ja pitäjiä. ;-D

  VastaaPoista